Piščančji file v mandljevi skorjici

Dodaj med priljubljeneDodaj v priljubjene
Natisni recept
Ste vedeli, da lahko namesto drobtin ali moke pri paniranju zrezkov uporabite mlete mandlje? Tako pripravljeni piščančji zrezki so odličnega okusa in primerni za vse, ki se želijo izogniti ogljikovim hidratom ali glutenu. Prava LCHF poslastica.
Avtor:Staša Grom
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Piščančji file v mandljevi skorjici
Sestavineza2osebi
  • 2 piščančja zrezka
  • 2 jajci
  • 5 žlic mletih mandljev
  • sol, poper
  • košček kokosovega ali navadnega masla
Postopek
  1. V ponvi segrejemo toliko masla, da je dno popolnoma prekrito.
  2. Zrezka potolčemo, začinimo, pomočimo v razžvrkljanih jajcih, povaljamo v mletih mandljih in pečemo nekaj minut na vsaki strani.
  3. Po potrebi prilivamo vodo, da se ne zažge.
Piščančji file v mandljevi skorjici
Ste vedeli, da lahko namesto drobtin ali moke pri paniranju zrezkov uporabite mlete mandlje? Tako pripravljeni piščančji zrezki so odličnega okusa in primerni za vse, ki se želijo izogniti ogljikovim hidratom ali glutenu. Prava LCHF poslastica.Avtor:Staša Grom
Sestavineza2osebi
  • 2 piščančja zrezka
  • 2 jajci
  • 5 žlic mletih mandljev
  • sol, poper
  • košček kokosovega ali navadnega masla
Postopek
  1. V ponvi segrejemo toliko masla, da je dno popolnoma prekrito.
  2. Zrezka potolčemo, začinimo, pomočimo v razžvrkljanih jajcih, povaljamo v mletih mandljih in pečemo nekaj minut na vsaki strani.
  3. Po potrebi prilivamo vodo, da se ne zažge.
Nasveti

Komentiraj