- 80 g razmaščene mandljeve moke Sukrin
- 70 g mletih orehov
- 20 g kokosove moke
- 1 žlička vinskega kamna
- ščepec soli
- 2 žlički začimb za medenjake
- pol žličke cimeta
- pol žličke vaniljevega izvlečka
- 1 jajce
- 50 g sladila Sukrin Gold
- 20 g sirupa Sukrin Fibersirup Gold
- 100 g masla
- V eni posodi premešamo stopljeno maslo, jajce, sladilo Sukrin in Fibersirup Gold.
- V drugi posodi premešamo moke, mlete orehe, začimbe, vinski kamen in sol.
- Suhe sestavine dodamo k mokrim in zamesimo maso, ki jo za pol ure shranimo v hladilnik.
- Nato iz mase naredimo kroglice v velikosti oreha in jih na pekaču, obloženim s papirjem za peko malo potlačimo.
- Pečemo jih 10-13 minut pri 180 °C.


