- 250 g masla
- 4 žlice sladila Sukrin Icing
- 10 žlic mletih mandljev
- 1 žlica kakava v prahu
- 10 žlic grobe kokosove moke
- 1 žlica Sukrin mandljeve moke
- vanilja v prahu
- mleti mandlji, kokosova moka in kakav za valjanje kroglic
- Maslo razdelimo na dva dela, damo vsak del v svojo posodo in segrejemo. V obe posodi primešamo po dve žlici sladila Sukrin Icing, nekaj ščepcev vanilje v prahu in dobro premešamo.
- V prvo posodo dodamo približno deset žlic mletih mandljev in eno žlico kakava. Premešamo z žlico ali rokami in po potrebi še dodamo mlete mandlje. Oblikujemo kroglo in jo shranimo v hladilnik.
- V drugo posodo dodamo približno deset žlic grobe kokosove moke in eno žlico razmaščene mandljeve moke Sukrin. Premešamo z žlico ali rokami in po potrebi še dodamo kokosovo moko. Oblikujemo kroglo in shranimo v hladilnik.
- Mandljevo maso razdelimo na dva dela in iz vsakega oblikujemo ca. deset za oreh velikih kroglic. Polovico jih povaljamo v kakav v prahu, polovico pa v mletih mandljih. Iz kokosove mase oblikujemo ca. 20 kroglic in jih povaljamo.


