Beljake ločimo od rumenjakov in jih stepemo v trd sneg. Dodamo rumenjake, sladilo Sukrin Icing in premešamo. Na koncu dodamo še sodo bikarbono, aromo maline in razmaščeno mandljevo moko Sukrin. Premešamo in zlijemo v pekač, ki smo ga premazali z maslom. Pečemo približno 15 minut pri 180 ˙C. Ali je biskvit pečen, preverimo tako, da ga prebodemo z zobotrebcem. Če na njem ni sledi, je pečen.
Ko je biskvit pečen, ga vzamemo iz pečice, navlažimo z mešanico Sukrin Icinga in vode (uporabimo čopič) in pustimo, da se ohladi.
Kremo pripravimo tako, da grškemu jogurtu dodamo vaniljo in želatino, pripravljeno po navodilih na embalaži in dobro premešamo.
Ohlajen biskvit prerežemo na pol in spodnjo polovico premažemo s kremo iz grškega jogurta. Prekrijemo z drugo polovico biskvita in iz vseh strani premažemo s stepeno sladko smetano. Torto postavimo v hladilnik vsaj za tri ure.