LCHF rum-kokos bonboni

 

Vsi poznate rum-kokos bonbone, kajne? Ti domači LCHF-čokoladno kokosovi bonboni z rumom po okusu spominjajo nanje. So brez dodanega sladkorja in primerni za prehrano LCHF.
Avtor recepta: Staša Grom
rum-kokos-bonboni
Sestavine
Priprava
  • Mascarpone premešamo s kokosovo moko, sladilom Sukrin Icing in rumom ter zgnetemo kroglo. Testo za najmanj 2 uri (ali kar čez noč) postavimo v hladilnik, nato iz njega oblikujemo ca. 45 kroglic (1 naj tehta ca. 9 g).
  • Temno čokolado stopimo nad soparo in vanjo z vilicami pomakamo kroglice. Odlagamo jih na pladenj s papirjem za peko in počakamo, da se čokolada strdi. Hranimo jih v hladilniku.
Imaš lastno fotko tega recepta? Objavi jo! Uporabi @stasa_lchflove ali nas potagaj s #fitkuhinja!