Biskvit za torto brez moke in sladkorja

Dodaj med priljubljeneDodaj v priljubjene
Natisni recept
Dober biskvit je osnova dobre torte in prav nič težko ga ni narediti brez moke in sladkorja. Namesto moke uporabite mlete mandlje, namesto sladkorja pa sladilo Sukrin. Iz spodnjih sestavin pride precej velik biskvit, ki se ga da enostavno prerezati na pol, z malo spretnosti tudi dvakrat.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Biskvit za torto brez moke in sladkorja
Sestavineza1biskvit
Postopek
  1. Beljake in rumenjake ločimo. Iz beljakov stepemo trd sneg, rumenjake premešamo s sladilom Sukrin. Sneg vmešamo k rumenjakom in nato primešamo mlete mandlje. Pečemo v pekaču, obloženim s papirjem za peko ca. 15 minut pri 175 st. C. Ohlajen biskvit prerežemo in nadevamo s poljubno kremo.
Biskvit za torto brez moke in sladkorja
Dober biskvit je osnova dobre torte in prav nič težko ga ni narediti brez moke in sladkorja. Namesto moke uporabite mlete mandlje, namesto sladkorja pa sladilo Sukrin. Iz spodnjih sestavin pride precej velik biskvit, ki se ga da enostavno prerezati na pol, z malo spretnosti tudi dvakrat.
Sestavineza1biskvit
Postopek
  1. Beljake in rumenjake ločimo. Iz beljakov stepemo trd sneg, rumenjake premešamo s sladilom Sukrin. Sneg vmešamo k rumenjakom in nato primešamo mlete mandlje. Pečemo v pekaču, obloženim s papirjem za peko ca. 15 minut pri 175 st. C. Ohlajen biskvit prerežemo in nadevamo s poljubno kremo.
Nasveti

Comments are closed.