Sestavine za čokoladno maso:
- 35 g kakavovega masla
- 25 g navadnega masla
- 1 žlica kakava
- 1-2 žlički sladila Sukrin Icing
- malo vaniljeve esence
Sestavine za rum-kokos maso:
- 50 g grobe kokosove moke
- 1 žlica sladila Sukrin Icing
- 50 ml tekoče sladke smetane
- 15 g masla
- 1 žlička ruma
- Najprej pripravimo rum-kokos maso. Kokosovo moko premešamo s sladilom Sukrin Icing, sladko smetano, rumom in stopljenim maslom. Maso damo za nekaj časa v hladilnik, nato z rokami oblikujemo kroglice v velikosti lešnika in jih shranimo v hladilnik.
- Nato pripravimo čokoladno maso. Obe masli stopimo ter primešamo kakav in sladilo Sukrin Icing. Pripravimo si modelčke za pralineje in vanje natočimo maso do polovice, dodamo rum-kokos kroglice in prelijemo s čokoladno maso, tako, da so kroglice popolnoma prekrite. Shranimo v hladilnik, dokler se pralineji popolnoma ne strdijo.


