Kategorije

Facebook objave

Sir z žara na zelenjavi. 😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Rezultati nagradne igre BEMUMAST 2: LCHF-recepti za vsak dan → knjigo prejmejo:

👍 Mateja Kores Košič
👍 Janja Kramberger
👍 Helena Tomšič

Nagrajenke, sporočite mi svoj naslov, da vam bom lahko poslala nagrado. :) Vsem ostalim pa hvala za sodelovanje.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

No, pa jih je dragi možek dobil. 😉😋 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Biskvit za torto brez moke in sladkorja

Dodaj v priljubjene
Sestavine za1biskvit
Priprava:
  1. Beljake in rumenjake ločimo. Iz beljakov stepemo trd sneg, rumenjake premešamo s sladilom Sukrin. Sneg vmešamo k rumenjakom in nato primešamo mlete mandlje. Pečemo v pekaču, obloženim s papirjem za peko ca. 15 minut pri 175 st. C. Ohlajen biskvit prerežemo in nadevamo s poljubno kremo.
Dober biskvit je osnova dobre torte in prav nič težko ga ni narediti brez moke in sladkorja. Namesto moke uporabite mlete mandlje, namesto sladkorja pa sladilo Sukrin. Iz spodnjih sestavin pride precej velik biskvit, ki se ga da enostavno prerezati na pol, z malo spretnosti tudi dvakrat.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Biskvit za torto brez moke in sladkorja
Sestavine za1biskvit
Postopek
  1. Beljake in rumenjake ločimo. Iz beljakov stepemo trd sneg, rumenjake premešamo s sladilom Sukrin. Sneg vmešamo k rumenjakom in nato primešamo mlete mandlje. Pečemo v pekaču, obloženim s papirjem za peko ca. 15 minut pri 175 st. C. Ohlajen biskvit prerežemo in nadevamo s poljubno kremo.

Komentarji

  na “Biskvit za torto brez moke in sladkorja

Dodaj odgovor