Facebook objave

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

9. NAGRADNA IGRA ➡️ SpeLineast Planer 2018 👍LIKE & SHARE*

Tokratna nagrada bo razveselila vse, ki ne morejo brez starih dobrih planerjev in so jim všeč posebne stvari. SpeLineast planer to vsekakor je, saj je v celoti napisan in narisan "na roke" (več informacij o planerju je v komentarju). Jaz sem ga imela že lani in se zelo veselim novega. ❤️

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši, katera platnica SpeLineastega planerja ti je najbolj všeč, morda imaš srečo in ga prejmeš prav ti! 😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Biskvit za torto brez moke in sladkorja

Dodaj v priljubjene
Sestavine za1biskvit
Priprava:
  1. Beljake in rumenjake ločimo. Iz beljakov stepemo trd sneg, rumenjake premešamo s sladilom Sukrin. Sneg vmešamo k rumenjakom in nato primešamo mlete mandlje. Pečemo v pekaču, obloženim s papirjem za peko ca. 15 minut pri 175 st. C. Ohlajen biskvit prerežemo in nadevamo s poljubno kremo.
Dober biskvit je osnova dobre torte in prav nič težko ga ni narediti brez moke in sladkorja. Namesto moke uporabite mlete mandlje, namesto sladkorja pa sladilo Sukrin. Iz spodnjih sestavin pride precej velik biskvit, ki se ga da enostavno prerezati na pol, z malo spretnosti tudi dvakrat.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Biskvit za torto brez moke in sladkorja
Sestavine za1biskvit
Postopek
  1. Beljake in rumenjake ločimo. Iz beljakov stepemo trd sneg, rumenjake premešamo s sladilom Sukrin. Sneg vmešamo k rumenjakom in nato primešamo mlete mandlje. Pečemo v pekaču, obloženim s papirjem za peko ca. 15 minut pri 175 st. C. Ohlajen biskvit prerežemo in nadevamo s poljubno kremo.

Komentarji

  na “Biskvit za torto brez moke in sladkorja

Dodaj odgovor